Musikalsk høstfestival

8-11 oktober, Kragerø

Pakk bobilen for nå kan du være med på en vill festival idè.

Disse artistene kommer

Roland Utbult, A Few Good Men, Hans Inge Fagervik, Kristine Akselsen, Frøydis Grorud & Trude Kristin Klæbo, Hilde Svela, Tore Thomassen, Lewi Bergerud, Trygve Wikstøl, Hilde Norland Gundersen, Per Arne Dahl, Arvid Pettersen Team

med flere…

Vi inviterer til «Musikalsk høstfest i Kragerø 8-11 oktober»

Vi inviterer til » Musikalsk høstfest i Kragerø 8-11 oktober» hvor du kommer tett på artistene. Dessverre så kan vi ikke treffes i Langesund, men nå kan vi treffes i Kragerø.

Gjengen som i sin tid startet Skjærgårdssang og Skjærgårdsgospel ( 40 års jubileum i år) har kommet på en fin ide. Vi har invitert alle menigheter i Kragerø til å åpne dørene helga 8-11 oktober. I Kragerø er det slik at Pinsemenigheten, Metodistkirken, Baptistkirken, Den Norske kirke, Normisjon, Frikirken og Frelsesarmeen alle ligger tett i tett med kun få min gange fra hverandre.

Vi har invitert 10-15 norske og svenske artister til å bli med oss denne helga, og du som publikummer vil få mulighet til å velge blant en masse «tett på » konserter. Totalt ser vi for oss at vi arrangerer inntil 30 konserter denne helga som du kan velge mellom. Er du riktig ivrig så kan du rekke 7-9 stykker.

Artister som så langt har takket ja til å bli med:

Roland Utbult, A few good men, Kristine Akselsen, Hilde Svela, Tore Thomassen, Trygve Wikstøl, Peter Hallstrøm, Frøydis Grorud, Trude Kristin Klæboe, Hans inge Fagervik og Arvid Pettersen.

PROGRAM HØSTFESTIVAL

Alle konserter fredag og lørdag kr 600,-
Alle konserter lørdag : kr 400,-

BOBIL

Vi jobber med å tilrettelegge for bobil, og trenger du overnatting så skal vi gi deg tips om dette også. Kontakt for bobil Einar Engvoldsen, 40406507

Synes du dette høres spennende ut?

Ring oss gjerne om du vil besøke oss og trenger mer info. Du kan nå oss på tlf 915 82214 eller e-post : morten@sginfo.no

BILLETTER

Vi må registrere alle som kommer på konsertene så ønsker du å kjøpe billett så ringer du oss på tlf 915 82214.
Se priser under program.

Festivalen arrangeres også i samarbeid med Norges Kristne Råd.

«Det er spennende og veldig flott at gjengen som i sin tid startet Skjærgårdssang og Skjærgårdsgospel sammen med menighetene i Kragerø, stedet for Skjærgårdsgospel startet for 40 år siden går sammen om en helt ny festival, «Musikalsk høstfest i Kragerø». Denne økumeniske festivalen er helt i tråd med hva vi i Norges Kristne Råd arbeider for, inspirert av Jesu bønn «må de alle være ett», og vi er glad for å kunne være med som medarrangør. Skjærgårdsgospel som har som har fokus på å være Jesusnær, inkluderende, samlende og inspirerende. Jeg ser frem til festivalen i Kragerø.» Erhard Hermansen

Generalsekretær, Norges Kristne Råd