LIVE MØTE

LIVE MØTE – Kragerø

Kragerø Skjærgårds Live i samarbeid med Metodistkirken, Elim, Sannidal Kirke (SMUK) og Kragerø Frikirke drar i gang felles ungdomsmøte denne høsten her i frikirka.  Målgruppen er fra 15-25 år.

Finnes det noe mer mellom himmel og jord? Hva er tro? Kan man tro på noe man ikke ser? Er en mann som levde for over 2000 år siden relevant for oss i dag? Hvordan er det å være en del av et større fellesskap? Kan man oppleve Gud i dag?

LIVE MØTE er et ungdomsmøte for deg som kjenner Jesus, ikke kjenner Jesus, definerer deg som kristen, eller ikke gjør det. Ungdomsmøtet er for ungdommer og unge voksene fra ungdomsskolealder og oppover. Hvis du er nysgjerrig, så er LIVE MØTE for deg!

Vi samles til ungdomsmøte en søndag i måneden. Her blir det god stemning, fin lovsang, Jesus-nære taler og Afterchurch med mat i peisestua. Live Møte begynner kl 18.00 i Kragerø Frikirke.

Skjærgårds LIVE Kragerø ønsker deg hjertelig velkommen til møte!

Møtet er selvfølgelig gratis!