Lifegruppe menn

Det kristne livet leves ut først og fremst i hverdagene, derfor ønsker vi at «Lifegruppen» skal være med å utruste mennesker til å leve nettopp sin hverdag i etterfølgelse av Jesus.

I Lifegruppene møtes på Huset for å bygge vennskap, for å lære av andres tanker om både hverdagsrelevante og åndelige spørsmål.
Når møtes utenfor kirkebenkene så deler vi livene våre med hverandre, og byr litt på oss selv. Vi møtes i en uformell setting og oppdager hverandre som mennesker, og ikke kun som «kirkegjengere» på søndager.

Uansett hvor du befinner deg i forhold til Jesus – sterkt troende, svakt troende, tvilende eller usikker, er det plass til deg i vår gruppe. Alle er like mye verdt i Guds øyne og alle er like mye verdt i våre øyne.
Jesus døde og oppsto for oss mennesker, så hvis du er et menneske, så er du kvalifisert til å være med.

Velkommen skal du være!
Vi samles på «Huset» hver tredje mandag.

Hvis du vil bli med, så ta kontakt med Niclas Bengtsson på 92424465

Vinteren 2020 møtes vi følgende datoer:
– 6 januar
– 27 januar
– 17 februar
– 9 mars
– 30 mars
– 20 april

Vi starter opp Alphakurs for menn som en forlengelse av «Lifegruppene for menn».

«Hva er aplhakurs?» lurer du kanskje på?
Alpha er en rekke samlinger der du som deltaker kan utforske den kristne tro sammen med andre. Hver økt har et tema, et spørsmål rundt tro som er laget for å skape samtaler. Det drives Alpha over hele verden, og alle er velkommen.

Første tema er «Hvem er Jesus?»
Du er velkommen til å se om dette er noe for deg. Du trenger ikke å binde deg til å være med hele kursen

Så lenge du er mann er du velkommen på dette kurset, du trenger ingen tilhørighet til verken frikirken eller lifegruppen for å delta.

Spread the word!!