Menighetsweekend
«Home Edition»

11.-13.september, Kragerø Frikirke

Bli med på våre møtepunkter gjennom helgen akkurat som på en menighetsweekend. Sov og spis hjemme.

Vi inviterer til Menighetsweekend
«Home Edition».

Tidlig i august tok lederteamet en avgjørelse på å avlyse årets menighetsweekend på Lia. På grunn av COVID-19 så vi ikke noen god måte å dra på overnattingstur sammen og samtidig opprettholde alle smittevernregler.

Derimot ønsker vi fortsatt å ha en helg sammen for hele menighetsfamilien. Vi er derfor stolte over å ha «sydd i sammen» denne helgen med et variert program for liten og stor.

Helgen er den samme som først annonsert, nemlig fredag 11.september – søndag 13.september.

Under her fnner du programmet for helgen.
Det taes forbehold om endringer.

Program fredag 11.september

19.30   AVLYST Lovsangskveld.
I samråd med kommuneoverlegen, har det blitt besluttet å ikke gjennomføre denne lovsangskvelden. Den faller inn under andre regler enn vanlig gudstjenestefeiring. Og kommuneoverlegen fraråder samlinger som ikke er nødvendige nå rett etter alle sammenkomster ifht med konfirmasjonsfeiringer (hvor folk har kommer tilreisene fra andre deler av landet). Vi håper å gjennomføre en lovsangskveld ved en senere anledning istedenfor.

Vi får besøk av (deler av) lovsangsteamet fra menigheten SALT i Skien. De skal lede oss i en kveld med tilbedelse. Kollekt.

Program lørdag 12.september

11-15 Kvinnelunsj med Kvinner i nettverk i Hellekirken. Påmelding til Randi på 92233802, innen 9.sept.

12-15 Misjonsløp i Studsdalen. Informasjon lenger ned.

16.30 Kveld for 3.kl-7.kl. Dette er en samling for de barna som går i 3.klasse og oppover. En ettermiddag/kveld hvor vi skal bli bedre kjent. Det skal lekes, konkurreres, snakkes og vi skal ha det gøy sammen. Kun 20 tilgjengelige plasser. Påmelding til Ingun: 924 80 334. Innen kl.17 på fredag.

19.30 Kveld for 8.-10.kl. En kveld for de litt større. Ungdomsskoleelevene. Opplegget er ca som følger. Pizza, is, leking, andakt, mer lek, skravling og mye annet gøy. 60 kroner per person. Kun 20 tilgengelige plasser. Påmelding til Britt Kirsti: 974 12 571. Innen kl.17 på fredag

Program søndag 13.september

11.00 Samlingsfest i kirkesalen.

13-15 GOKART kjøring på Kragerø Action Park (hos familien Lofthaug). 50 kroner per hue.

HVORFOR MISJONSLØP?
Pengene som samles inn går til misjonsarbeidet vårt. La oss kalle det fortløpende veldedighet. Dette er en gøyal måte å samle inn penger på, samtidig som vi får sammen i menighetsfellesskapet vårt.

HVEM KAN DELTA?
Du kan delta, uansett alder. Her kan du blir trillet i
HVA GÅR PENGENE TIL?Pengene blir delt likt mellom:
* Sigøynerbarna i Elbasan.
* Misjonsprosjektet til menigheten vår.

HVA ER ET MISJONSLØP
Misjonsløp er et løp hvor løperne finner folk som sier seg villig til å betale en bestemt, frivillig sum per runde som blir løpt.

HVOR LANGT?
Rundene er 200 (?) meter lange. Du løper så mange runder du klarer på 1 time.

HVORDAN SAMLER VI INN PENGENE?
De som vil løpe, kan allerede nå begynne å finne sponsorer.
Når løpet så er gjennomført, sender du en melding til dine sponsorer, og ber dem vippse inn det avtalte beløpet til vippsnummer 78266 eller overfører summen til menighetens hovedkonto 2655.60.76951 (merk betalingen med ¨misjonsløp´).

ANTREKK
I anledning dette løpet oppfordrer vi til å ta med seg noe morsomt å kle seg ut i. Men du kan komme som deg selv også 😉 Alle får diplom, i tillegg til premie for best kostyme.

MAT
Vi fyrer opp noen griller, men du må selv ta med pølser (og det du trenger) til å spise. Også drikke +kaffe må medbringes.
Vi kommer til å selge popcorn og kaker (til inntekt for misjonsprosjektet).