Bibellesekveld

Bibellesekveld er en satsing som Kragerø Frikirke drar i gang høsten 2020.

Vi ønsker å inspirere til å lese og studere bibelen sammen.

Søndag 16.august talte vår barne- og familiekoordinator for oss om RIK bibelbruk (Det er en bok skrevet av Hans Johan Sagrusten i Bibelselskapet).

RIK står for:
R= Regelmessig
I= I felleskap
K= Kontinuerlig.

Vi ønsker som menighet å komme sammen for å lese bibelen regelmessig, i felleskap og kontinuerlig. Derfor drar vi i gang dette arbeidet.

Foreløpige datoer er disse søndagene i høst.
23.8, 30.8, 20.9, 27.9, 25.10, 8.11, 22.11, 6.12

* Vi møtes i peisestua kl.17.
* Vi sitter i en ring.
* Og vi leser bibelen sammen.

Vi tror at bibelen er Guds ord, og at den er nødvendig for å leve et liv med Han idag. Det er en fantastisk samling bøker, men sannheten er at det kan være vanskelig å lese den alene. Med bibellesekveldene ønsker vi å legge til rette for å at bibellesing blir både lettere å prioritere, mer forståelig, engasjerende og relevant.

Helt konkret så kommer vi til å starte å lese MATTEUSVEIEN gjennom Bibelen.
Den ser slik ut:
– Evangeliet etter Matteus
– Første Mosebok 13-50
– Jesaja 1-39
– Paulus´ første brev til kolosserne
– Brevet til Hebreerne

Vi leser litt hver, men ønsker du ikke å lese høyt er det selvsagt helt ok.
Det er lov å lytte også.

Du må gjerne ha med deg din egen bibel (pga korona kan vi ikke lese fra samme bibel – har du ikke bibel så sier du ifra, vi har liggende til låns).
Ta gjerne også med en notatblokk og penn også.

Det er ingen påmelding, men pga gjeldene restriksjoner må vi skrive ned navn og nummer på en liste når du kommer, og oppbevare den i 10 dager (pga smittesporing). Du kan heller ikke komme om du er forkjølet eller syk. Vi vasker oss på hender når vi kommer og når vi går, samt at vi overholder avstandskravet på 1 meter.

Datoer:
23.august, 30.august, 20.september, 27.september,