BARNEKIRKA er Kragerø Frikirkes søndagsskole. Vi samles i Peisestua hvor vi har vår egen krok tilrettelagt for oss med fargerike små stoler, leker, tegnesaker o.l. Her har vi det både gøy og koselig mens vi lærer mer om hvem Jesus er og hva Bibelen forteller oss om hvordan vi kan leve godt sammen og være gode venner.

På en vanlig gudstjeneste begynner vi med at vi samles oppe på den vanlige gudstjenesten sammen med de voksne. Når vi har sunget barnekirkasangen sammn, så går vi ned til «registreringen». Der får du et eget kort med navn og bilde av deg selv på, bakpå får du et lite stjerne-klistremerke.  Når du har samlet 5 stjerner, får du en liten premie. Når du har samlet 10 får du en ny, så 15 også 20 osv..

På samlingen nede har vi andakt, sang, showtime, leking og aktivitet. Vi tenner lys og samler inn penger til sigøynerbarna i Albania som vi støtter gjennom Team Albania. Vi lærer så om ulike Bibelhistorier; enten ved å få dem fortalt med bilder til, gjennom et dukketeater, et drama, ved bruk av flanellograffigurer eller andre formidlingsmåter. Vi har også ofte leker og konkurranser, eller så lager vi kanskje noe fint sammen som passer til det vi har lært om. Til sist avslutter vi med å synge Velsignelsen sammen.

Barnekirka er en viktig del av menigheten vår! Her gir vi barna en del av den trosopplæring de trenger for å kunne ta stilling til om de vil tro på og følge Gud senere i livet.

Velkommen til BARNEKIRKA!

Høsten 2020

Barnekirka starter opp igjen- og vi gleder oss til å se dere!
6.september sparker vi barnekirkeåret i gang etter å ha vært alt for lenge fra hverandre. Vi gleder oss til å endelig kunne møtes i kirken, til gudstjenester i barnekirken, gjensynsglede, leker og konkurranser. Dette er en dag vi har ventet på!

For å ivareta hverandre og retningslinjer for smittevern, vil barnekirken være litt annerledes enn tidligere, og dere vil ha noen andre regler å forholde dere til.
Inntil videre vil vi fortsatt starte på gudstjenesten oppe. Da ber vi om dere foreldre minner barna deres på at vi holder avstand, samt har ungene deres sittende på fanget eller tett inntil dere. Det gjør at vi har plass til flere mennesker totalt på gudstjenesten.

PLAN FOR SØNDAGEN
Når vi så går ned i barnekirka, går de største først. De skal direkte inn på «Huset». De største er fra 2.klasse og oppover.
Når de største har gått sammen med sine ledere er det de minste barna opp tom 1.klasse som går med sine ledere ned i barnekirka (peisestua).

Pga begrensingen på 20 stykker samlet, ber vi om at foreldre blir værende oppe på gudstjenesten. Skulle ditt barn trenge deg, er vi nok ledere til å hente deg/dere ned.

Når dere kommer oppe i gangen, skal alle navnene (og telefonnumrene) på deltakere skrives ned av de som sitter der. Også ungene sitt navn.

ETTER GUDSTJENESTEN:
• Etter gudstjenesten oppe, må ALLE barn hentes av foreldre med en gang. De minste barna hentes fra inngangen til peisestua på baksiden av bygningen. De største barna hentes inne på «Huset».

• Barna kan ikke inn i kirkebygget der de voksne har vært etter at de er hentet.

Vi gleder oss til å se dere!
Hilsen alle lederne i barnekirken,
Britt Kirsti, Trine Lise, Lea, Ingrid, Trude og Ingun

britt Kirsti Schulze

Britt Kirsti har vært med som leder i barnekirka (tidligere bjørnegjengen) siden høsten 2015.

Hun liker: Jesus, bringebær, tid med mann og barn, foto, fjell &gjord, lage lister, musikk, maaat.

Britt Kirsti er gift med Christian som spiller bass i lovsangsteamet.
Også er hun mamma til Ingrid og Synnøve.

trine lise Tonstøl

Trine lise har vært med som leder i barnekirka (tidligere bjørnegjengen) siden 2016.

Hun jobber til vanlig som førskolelærer i barnehagen på Levangsheia.

Hun liker: Jesus, kokesjokolade, musikk, snø, lakris, lasagne, klatre i trær og fine overraskelser.

Trine Lise er gift med Jarle.
Også er hun mamma til Andreas, Karoline og Ingrid.

trude Amundsen Sørheim

Trude har vært med som leder i barnekirka (tidligere bjørnegjengen) siden 2015.

Hun jobber som jobbkonsulent på Delectro Kragerø.

Hun liker: Jesus, sommer, sol, reise rundt i verden, lage ting, trening, kaffe, sjokolade, snakke med folk.

Trude er gift med Thorbjørn. Også er hun mamma til Lukas Theo og Levi.

Ingun Buen Andresen

Barne- og familiekoordinator

Ingun har vært med i barnekirka siden høsten 2018. Da tiltrådte hun i stillingen sin som barne- og familiekoordinator.

Ingun jobber her i frikirken, men også som dirigent for Mini Mini og Kragerø Soul Children som øver på bedehuset i Løkka. Hun jobber også i Skjærgårds og Kiosk & Bistro.

Hun liker: Jesus, nugatti, musikk, lovsang, taco, trening, plaske i vanndammer og vafler.

Ingun er gift med Øyvind som av og til styrer lyden på gudstjenestene.
Hun er mamma til Tellef og Sine.

Når du melder inn ditt barn i barnekirka, melder vi det videre inn i friBU (barne- og ungdomsforeningen til frikirken).
Når du har betalt kontigenten på 50,- mottar vi støtte tilbake for hvert betalende medlem.
Kontingen innbetales til konto: 2655.20.26003 (Merk betalingen med barnets navn).

Meld iNN ditt barn

SE BILDER FRA BARNEKIRKA

Her ligger vi ut bilder fra samlingene våre. Siden er passordbeskyttet. Ta kontakt med Ingun for å få passordet.